CATALÀ | FRANÇAIS

TARGETES VISITA ESTÀNDARD. Aquest format es diu estàndard perquè fa la mida 85 x 54 mm la mateixa que les targetes de crèdit i està adaptat a les bosses de mà i carteres.

TARGETES VISITA FORMAT VERTICAL. Dins el mateix format estàndard però amb l'avantatge que té un toc diferent i sempre es veurà més un cop posat a la cartera.

TARGETES QR. Targetes amb el codi QR que us redirigeix a la vostra web o bé grava automàticament en el mòbil el número de telèfon.

TARGETES VISITA FORMAT DOBLE. És el doble format estàndart 170 x 54 mm amb un seg al mig ideal per a empreses que volen posar quelcom més que l'adreça a les targetes, productes, imatges d'empresa, llistat de punts de venda. .

FORMAT QUADRAT 54 x 54 mm. Aquest format és el més creatiu de tots. Si voleu fer unes targetes originals, aquest és el vostre format.

FORMAT DUES PARTS. Aquest format s'obre com un fullet, és per a empreses que volen fer un petit catàleg a les seves targetes, els productes, la imatge d'empresa.

FORMAT GRAN 90 x 60 mm. És més gran que el format estàndard i serveix principalment per a una targeta on inclou un mapa de situació o més informació que una targeta normal.

TARGETES DE PRESENTACIÓ. Per a actes i inauguracions, adaptem el disseny a casa circumstància.

TARGETES NADALENQUES. Feu el vostre disseny original per felicitar el Nadal als vostres familiar i amics, amb una fotografia, amb un dibuix dels vostres nens, la fotografia dels vostres néts. Mida: 210 x 97 mm