CATALÀ | ESPAÑOL | FRANÇAIS

M A T E R I A L S

Descarregar PDF

PAPER PLÒTER Paper fotogràfic alta qualitat per a impressions de gran format, satinat, mat i de diferents gramatges.

PAPER FINE-ART Paper per a reproduccions litogràfiques. Paper smoth o amb textura. Ideal per art digital i fotografia.

PAPER VINIL ADHESIU per a exteriors o interiors, ideal per a retolació. Es pot aplicar sobre tot tipus de material vidre, fusta o forex. Resistent als raigs UVA i la pluja. Es pot laminar per donar més resistència i durabilitat.

LONES Material súper resistent per a exteriors o interiors, fons d'escenari (photocalls), tanques, pèrgoles, totems, exposicions, aparadors.

POLIPROPILÈ Material irrompible, ideal per a roll-ups i també per a exposició de fotografies i imatges, de poc pes, ideal per enganxar a un mur amb velcro o guies, econòmic al no necesitar el suport de foam.
CANVAS Reproduccions en tela artística. Ideal per a reproduccions d'art o bé per a fotografies amb un caràcter artístic.

LONES REIXETA (mesh) La lona reixeta microperforada té la particularitat que podem veure-hi a través deixant passar la llum. Nul·la resistència al vent, ideal per a publicitat en façanes, zones d'obres, decoració d'estands i aparadors.

VINILS REPOSICIONABLES TRANSPARENTS Molt fàcil d'aplicar: la capa adhesiva "en forma de punts" fa que el material sigui més fàcil de manejar i de reposicionar, dissenyat per a aplicacions d'interior de curt termini, com fires, de vendes estacionals. Una reproducció del color excel·lent i una qualitat d'impressió fotogràfica. Pot ­utilitzar-se també com a transparència en un vidre per la part interior.

TÈXTIL BÀNER Material tèxtil per a banderes, escenaris, i fons d'aparadors.

PAPER PINTAT DE PARET PERSONALITZAT Dissenyeu el vostre propi paper pintat, de fàcil col·locació, ja que la cola està incorporada en el paper. Només s'ha de dissoldre amb aigua, totalment ecològic.

POSTART - BlueBack Paper per a exposicions, s'aplica directament a la paret, sense necessitat de suports.